top of page

Tania

Bestuurder & stijlcoach

Tania, dé eeuwige optimist, is het brein achter het jarenlange succes van Karakter.  Met haar inspirerende visie en onuitputtelijke energie brengt ze een onmisbare dynamiek in het team.

Ine

Stijlcoach

Ine, met haar stralende glimlach en aanstekelijk enthousiasme, is hét aanspreekpunt voor kleur- en stijladvies. Ze is gepassioneerd om jullie te helpen en straalt steeds positieve energie uit.

Anouk

Stijlcoach, flexi

Ontmoet Anouk, dé sprankelende persoonlijkheid die jullie verwelkomt met haar warme glimlach. In het weekend staat ze klaar om jullie te helpen bij het samenstellen van een nieuwe outfit, boordevol stijl en flair.

Lara

Duizendpoot, flexi

Ontmoet Lara, onze multifunctionele duizendpoot. Ze helpt jullie graag bij het afrekenen aan de kassa, zorgt ervoor dat de winkel er steeds netjes bijligt en ze inspireert je ook graag met de nieuwste trends.

Alanis

Marketing Consultant, freelance

Ontmoet Alanis, dé dynamische kracht achter de schermen bij Karakter. Met haar gedurfde ideeën en creatieve geest speelt ze een essentiële rol: van boeiende marketingcampagnes tot sprankelende evenementen.

ONTMOET ONS TEAM

Ons team bestaat uit vijf dames met unieke karakteristieken die elkaar aanvullen. Met een scherp oog voor detail en een onwrikbare focus op kwaliteit, streven we ernaar om jou een buitengewone winkelervaring te bieden. Stap bij ons binnen en leer ons team kennen!  Vijf inspirerende dames. Vijf unieke Karakters. Éen team.

DE WEBSITE LICHT MAAR EEN TIPJE VAN DE SLUIER OP. LAAT JE VERRASSEN IN ONZE WINKEL!

Wil jij deel uitmaken van het Karakter team? Laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling zou zijn! Open sollicitaties zijn steeds welkom.

Heb jij briljante ideeën of unieke concepten die perfect passen bij Karakter? We staan altijd open voor creatieve samenwerkingen en frisse invalshoeken!

bottom of page