top of page

LOOKBOOK

Laat je inspireren door de laatste modetrends en ontdek nieuwe combinaties die jouw persoonlijke stijl uitdagen. De lookbooks van Karakter Fashion zijn zo ontworpen om jou te voorzien van frisse ideeën, stijlvolle looks en geven je een glimp van onze collectie.

Knallen met kleur

Start de eindejaarsperiode op een feestelijke noot en knal met kleur! Laat je inspireren door onze favoriete looks en geniet van een moodbooster op deze grijze dagen.

Zonder gêne

Omarm je innerlijke dualiteit en trek je niets aan wat anderen daarvan vinden. Zonder gêne. Dat is het motto van de nieuwe FAM-collectie.

DE WEBSITE LICHT MAAR EEN TIPJE VAN DE SLUIER OP. LAAT JE VERRASSEN IN ONZE WINKEL!

Kreukvrij het eindejaar in

TRVL DRSS is ontworpen voor vrouwen die vaak onderweg zijn. Voel je comfortabel en zie er elegant en stijlvol uit, op elke bestemming. 

Zacht en gesofisticeerd

Ook neutrale kleuren domineren onze kleerkast dit najaar: zachte tinten  worden ton sur ton gecombineerd tot een stijlvol silhouet.

Belgisch voor iedereen

Met deze boodschap wordt de vijfde editie van de Week Van de Belgische Mode afgetrapt. Een boodschap die wij met Karakter maar al te graag ondersteunen.

Herfstproof, please

We inspireren je graag met onze nieuwste herfstlooks en bewijzen je dat niet alleen donkere kleuren goed werken in het najaar.

Duurzame mode

MAC werkt niet alleen aan broeken met een perfecte snit die past bij de mode, maar ook aan processen die mens en natuur respecteren.

Vrolijke kleuren

Nu de temperaturen gezakt zijn, grijpen we vaker naar donkere kleuren. Toch word je zoveel vrolijker door in de winter kleur te dragen.

November wereldmaand

Tijdens de maand november worden heel wat activiteiten rond diversiteit en duurzaamheid georganiseerd. Een initiatief dat wij graag ondersteunen. 

Moeiteloze elegantie

Moeiteloos elegante en verrassende looks met een speels kantje, in een enorme keuze aan kleuren, prints en materialen, dat is Nathalie Vleeschouwer.

bottom of page