top of page

LOOKBOOK

Laat je inspireren door de laatste modetrends en ontdek nieuwe combinaties die jouw persoonlijke stijl uitdagen. De lookbooks van Karakter Fashion zijn zo ontworpen om jou te voorzien van frisse ideeën, stijlvolle looks en geven je een glimp van onze collectie.

Op je best voor Pasen

De start van de lente, een tuin vol paaseieren, een feestelijke brunch of de eerste zonnige dagen, met deze looks zie jij er op je paasbest uit!

Spring de lente in

Maak je kleerkast klaar voor de switch, want de lente is in zicht! Zachte lentetinten, neutrale basics of felle kleuren, onze nieuwe looks bieden voor elk wat wils.

DE WEBSITE LICHT MAAR EEN TIPJE VAN DE SLUIER OP. LAAT JE VERRASSEN IN ONZE WINKEL!

Wedding ready

Sta in de schijnwerpers op elk feest deze zomer! Met onze collectie van onweerstaanbare looks ben je gegarandeerd de best geklede gast.

Feestelijk Flaneren

Met de lente in volle bloei en speciale events in het vooruitzicht, is het tijd om te flaneren in stijl! Laat je inspireren voor jouw komende communie- of lentefeest.

Denimstijlen voor de lente

We introduceren Dawn Denim, onze nieuwste aanwinst in de winkel. Dit fantastisch label verandert de mode-industrie door jeans te creëren die beter passen en relevanter zijn.

Hedendaagse interpretatie

Nathalie Vleeschouwer's nieuwe collectie neemt je mee naar het dromerige Marseille. Maar Tania en Ine tonen je hoe je de collectie nu al kan dragen.

Frisse blik, fun essentials

De nieuwe collectie bevat heel wat sterke stuks in frisse tinten en zachte stoffen die je moeiteloos blijft combineren. Ook nu het nog wat frisser is. 

City strolls

Ga er in stijl op uit en ontdek de levendigheid van de stad met deze leuke en frisse looks!

bottom of page