Upcoming events

 
KAR-Visual-Personalshoppen-0809.jpg

It's Personal Shopping time again!
Klaar voor een nieuwe outfit op 8 september?

Ze zijn terug, de Personal Shopping dagen bij Karakter! Wij staan opnieuw klaar om jou helemaal in het nieuw te steken met fantastische items van de nieuwe herfst/wintercollectie. Hieronder vind je al een voorproefje van de nieuwe stuks!

Kies jij samen met ons een geheel nieuwe outfit uit? Wij verwelkomen jou zoals altijd in onze boetiek met en heerlijk koffietje.

Schrijf je nu in voor 8 september, kies een tijdstip tussen 10u en 17u en wij sturen je zo snel mogelijk bevestiging. De plaatsen zijn beperkt, wees snel!

Voorbije Events

We organiseren regelmatig leuke events waarbij we de handen ineenslaan met andere enthousiaste ondernemers om je een onvergetelijk avond of dagje te bezorgen.

KAR-Fashion-Dinner-990000079e04513c.jpg

Fashion dinner

Tijdens het Fashion Dinner in ‘t Krekelhof kon je je een hele avond verdiepen in een wereld vol prachtige collecties voor de lente en zomer van 2019. Na de show kon je je favoriete stuks aankopen en een praatje slaan in de gezellige loungeruimte. Een lekker etentje en een goed glas wijn mochten natuurlijk niet ontbreken!

KAR_BOG_Popup_Visual.jpg

Pop-Up at Smulschuur

Karakter Fashion en Smulschuur Bogaerde sloegen de handen in elkaar om klanten te verrassen met een combo om duimen en vingers bij af te likken: lekker eten en... mode! Drie dagen lang etaleerden we in Smulschuur Bogaerde een prachtige reeks topstuks. Voor of na je shoppingtrip kon je samen met vriendinnen de lekkernijen van de Smulschuur proeven.

KAR_Zondagsopening_2018_December_FAM.jpg

Meet the designer

Voor de eerste keer kon je de designer achter één van onze Belgische toplabels ontmoeten! Vanessa Beniers is de oprichtster van FAM, een nieuw Belgisch modemerk dat focust op “slow fashion”. Vanessa gaf een woordje uitleg over FAM en haar visie op duurzame mode. Daarnaast stond ze ook de Karakter-dames bij met persoonlijk stijladvies!

KAR_Feestelijke_Zondagsopening (1).jpg

Feestelijke zondagsopening

Een coole fashion show, persoonlijk stijladvies, een gratis huidanalyse en drankjes van Esmola: dit was een geweldig leuke zondagnamiddag bij Karakter!

KAR_Fashion_Night_Out_instagram.jpg

Fashion Night Out

Tijdens onze allereerste Fashion Night Out was onze winkel het toneel van een spetterende modeshow met de mooiste looks van de nieuwe collectie. Er werd gezellig gekeuveld, leuk geshopt en veel gelachen. Voor herhaling vatbaar!

 
KAR_VisualMailing_personalshoppen22:04.jpg

Klaar voor een beetje 'Easter Shopping'?.

Weinig dingen zijn leuker dan een compleet dagje verlof om eens een geheel nieuwe outfit te kiezen...daarom kan je op 22 april opnieuw bij Karakter Fashion terecht voor Personal Shopping! We vieren de lente in onze boetiek met zonnige, klassevolle stukken van o.a. No Man's Land, Nathalie Vleeschouwer en nog veel meer.

KAR_Stockverkoop.jpg

Scoor een prachtoutfit tijdens onze stockverkoop!

Er zijn redenen genoeg om eens bij Karakter binnen te springen, en nu geven we je er nog eentje meer! Vanaf morgen tot zaterdag showen we je prachtige outfits en stuks van de vorige collecties tegen uitzonderlijke prijzen. Geniet van een verfrissing en een superlekkere huisgemaakte limonade terwijl wij je helemaal in het nieuw steken.

KAR_VisualMailing_personalshoppen070431-990000079e04513c.jpg

Ontdek twee gloednieuwe merken op onze Personal Shopping Day op 7 april.

Op zondag 7 april kan je bij Karakter opnieuw komen Personal Shoppen! De ideale gelegenheid om onze twee nieuwe merken Lanius en Coco Mio te leren kennen. Kies een tijdstip waarop het jou het beste past en dan kiezen we samen de mooiste kleren uit. Verwacht je aan een gezellige babbel, een lekker koffietje en schitterende outfits!

KAR_VisualMailing_meetthedesigner.jpg

Trakteer jezelf op een vroeg Moederdagcadeau tijdens
'Meet the designer' deze zondag!

Op zondagnamiddag 5 mei krijgt Karakter Fashion twee heel speciale gasten over de vloer! Vanessa Beniers, de oprichtster van het Belgische slow fashion merk FAM komt opnieuw langs om je te voorzien van persoonlijk stijladvies. Bovendien zal ook medewerkster Ine Tierens (foto) de nieuwste creaties van haar juwelenmerk Tipi and the Moon presenteren. Verwacht je aan een frisse cocktail, lekkere zoetigheden en een zalige shoppingnamiddag waarin je kan kennismaken met de creatievelingen die jouw outfits samenstellen. 

KAR_BraderieHalle_V3.jpg

Zei er iemand 'braderie' ?

O la la la, c'est magnifique! Van 27 t.e.m. 30 juni is het weer koopjestijd in Halle. Flaneer door de straten van onze gezellige winkelstad en geniet van allerlei kortingen, animatie, muziek en gezellige terrasjes!