The colors of fall & winter

Deze herfst & winter zijn er weer heel wat frisse en originele kleuren en prints terug te vinden in onze rekken. De tijden dat je je in de winter moest beperken tot donkerbruine, zwarte en donkerblauwe kledingstukken zijn gelukkig voorgoed voorbij! Ontdek hier de nieuwste kleurentrends voor deze herfst en winter.

Streepjes

Streepjes zijn altijd aanwezig in de modecollecties, maar deze winter komt deze print op de voorgrond terecht. Van felgekleurde streepjes op truien tot een racing streep op broeken en streepjeskousen: op elk kledingstuk kan je dit seizoen wel streepjes terugvinden. Maar hoe zorg je er nu voor dat je er niet uitziet als een zebra?  Eerst en vooral: beperk de streepjes tot 1 kledingstuk van je outfit. Combineer je streepjestrui, -jurk of -rok met stukken in een kleur die terugkomt in het streepjesstuk.

NV mood AW17-13486.jpg

Grenadine rood

Word deze winter een echte ‘lady in red’ met statement pieces in grenadinekleur! Deze roodtint trekt de aandacht en fleurt je garderobe vast en zeker op. Deze kleur is perfect in combinatie met een zwarte basis. Zo steekt deze kleur mooi af tegen je zwarte broek of trui! Combineer ten slotte nog met matching rode lippenstift en je bent klaar om de wereld te veroveren…

GILET-COURT-Theme-FLUFFY-rouge-1995.jpg

Metallic kleuren

Voeg wat glans toe aan je outfit deze winter door stukken met een shiny finish. De metallic trend voegt een metallic schijn toe aan kledingstukken. Hierdoor wordt je outfit meteen al wat feestelijker - perfect voor de eindejaarsperiode! Belangrijk is wel dat je je accessoires aanpast aan je outfit. Vermijd andere glanzende accessoires zoals grote gouden of zilveren oorringen of kettingen. Die zouden clashen met de metallic kleur van je outfit.

Naamloos.png

Wil jij deze winter stijlvol en volgens de laatste trends gekleed gaan? Kom dan langs bij Karakter en wij helpen je met de beste modecombinaties.

 

 

Plant a Flag