Shine at the office!

Deze 3 catwalk trends zijn perfect om jouw everyday office outfit net dat tikkeltje extra te geven. Bovendien kan je ze alledrie dragen gedurende een hele Belgische nazomer: dus zowel bij regen als zonneschijn!

De trench coat

First up: de klassieke trench coat! Een trench coat is een essential die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben hangen. Kies voor een neutraal exemplaar in beige of zwart, of doe eens zot en kies voor een trench coat in een felle kleur zoals kanariegeel of kobaltblauw.

Stijl je trench coat met geklede skinny en puntige stiletto’s voor een chique afwerking. Voor casual friday kan je de trench coat combineren met een ⅞ jeans en hippe veterschoenen. Kies ook voor een trench coat die wat meer waaiert in de rok. Zo krijgt je office outfit meteen wat extra flair!

 
_J2A4007.jpg
 

Here comes the sun

Dé kleur van 2017: kanariegeel! Dit warme geel is overal te zien dit jaar, en met reden! Wie wordt er nu niet happy van zo’n vrolijke kleur?! Bovendien gaat vrijwel iedereen met deze felle kleur.

Maar hoe zorg je ervoor dat je er niet als een kanarie gaat uitzien wanneer je deze trend uitprobeert op kantoor? Eerst en vooral: kies voor 1 statement stuk in kanariegeel en hou de rest van je outfit héél sober. En dan bedoelen we echt HEEL sober! Zorg bijvoorbeeld dat je accessoires en de rest van je outfit dezelfde neutrale kleur (wit, zwart, beige, grijs) hebben.

Cold Shoulder

Nog een trend die niet weg te slaan is uit de kledingrekken: stukken waarbij je beide schouders komen piepen! De cold shoulder trend zorgt ervoor dat je klassieke office outfit zomers aanvoelt. Bovendien maakt het niet uit wat voor kledingmaat je hebt: deze trend ziet er goed uit bij élk figuur!

De gouden regel wanneer je de cold shoulder trend uitprobeert voor op kantoor: hou je styling klassiek! Kies voor een top of jurk in een neutrale kleur en combineer met een felle broek of een handtas met een print. Zo blijft je outfit office-proof!  

3S6A0649.jpg
 
 

Wil je deze office trends gaan omzetten naar je eigen garderobe? Kom dan zeker eens langs bij Karakter - met het fashion advies van Tania en Murielle vind je zeker een aantal nieuwe office outfits!

Plant a Flag