Pink all the way!

Wat hebben Balenciaga, Chanel, Marc Jacobs, Celine, en nog talrijke andere modehuizen met elkaar gemeen? Ze namen allemaal de kleur roze op in hun recente collecties. Van de catwalk over de Instagrampagina’s van Beyoncé en Kim Kardashian, tot in de logo’s van hippe Scandinavische start-ups: pink is hot. Nochtans geen evidente kleur om te matchen, en niet elke vrouw gaat met elke tint roos.

Hoe zorg jij voor de winnende combinatie? En vooral: voor een combinatie die klasse uitstraalt, en je er niet doet uitzien als een barbiepop? Karakter geeft je het juiste mode-advies, zodat je weet met welke stukken je als een pink queen door de straten flaneert.

 
 

Babystapjes

Is roze een kleur die je nergens in je garderobe terugvindt, tenzij bij je accessoires? Neem dan babystapjes, je hoeft niet meteen volledig pink te gaan! Altijd stijlvol: een lichtroze wollen trui in combinatie met je favoriete jeans.

All eyes on your pants

Roos in combinatie met wit is altijd een voltreffer: fris én elegant. Met een lichtroze broek trek je subtiel de aandacht, de witte stukken zorgen ervoor dat het geheel niet over the top is.

De roze jas: pure klasse

Beyoncé stond er hoogzwanger mee te pronken, en ook andere supersterren pimpten hun outfit van ‘boring’ naar ‘bold’ door te kiezen voor een superstijlvolle roze jas. Topcoat, trenchcoat,...de opties zijn eindeloos. Draag je een simpele jeans, of kies je voor een mooi zwart kleed voor die spannende date? Met een roze jas erbij til je elke look naar hoger niveau.

Een eye-catching handtas

Heb je toch liever geen roze om het lijf, maar vind je’t wel een kleur voor één van je accessoires? Kies dan resoluut voor een roze handtas. Die past bij heel wat outfits, en zet je vrouwelijkheid extra in de verf. Draag je al andere roze stukken? Zorg dan dat het niet over the top is. Ons motto blijft: hoe lichter de tint roze, hoe stijlvoller!

Business-chic

Wie zegt dat je in een professionele setting enkel donkere kleuren kan dragen? Een tikkeltje roze oogt ongelooflijk elegant, zonder dat je daarom minder serieus genomen wordt. Een blazer of een zalmroze jurk lijken ons de beste opties.

 

Klaar voor een pink make-over? Bij Karakter geven Tania en Muriel je met veel plezier advies over welke tint roze het beste past bij jouw stijl. Kom jij binnenkort in een gezellige setting een paar van onze unieke stukken passen?

Plant a Flag