5 Instagram accounts die je MOET volgen

Velen onder ons kunnen geen leven zonder smartphone meer voorstellen. En daar hoort ook Instagram bij. Interieur, design, beauty en uiteraard fashion, iedereen vindt er wel iets naar zijn zin. Wij zetten een aantal unieke Instagram accounts op een rijtje waarvan wij denken dat jij ze absoluut moet volgen.

 
 

Iris Apfel

https://www.instagram.com/iris.apfel

Altijd herkenbaar door haar grote zwarte bril is deze kranige dame niet alleen een fashion icoon, op haar 96-jarige leeftijd stond ze in oktober op de cover van Elle, was ze vorig jaar het gezicht van MAC Cosmetics en bracht ze onlangs haar eigen schoenencollectie uit. Ze staat bekend om haar excentrieke outfits die tot de verbeelding spreken. Iris houdt van risico’s nemen met haar outfits en roept iedereen dan ook op om hetzelfde te doen.

 

Sofie Valkiers

https://www.instagram.com/sofievalkiers/

Vanop de eerste rij op de modeweken, gehuld in Michael Kors en Louis Vuitton, post Sofie Valkiers foto’s van haar modieus leven. Sofie begon als blogster maar is met meer dan een half miljoen Instagram volgers uitgegroeid tot de grootste influencer van België en kan modelabels als Fendi, Dior en Louboutin tot haar trouwe volgers rekenen. Wij kunnen enkel wegdromen bij de prachtige locaties en geweldige outfits.

 

Camille Botten

https://www.instagram.com/camsbotten/

Dit is Camille Botten, nog maar 19 maar barstensvol talent. Camille studeert in Gent, is model en onderhoudt een Instagram account met meer dan 80.000 volgers. Vervelen doet ze zich dus niet en dat kan je ook duidelijk zien op haar account. Ze post over haar prachtige outfits maar ook over hoe ze het leven als student en model combineert. We gaan zeker nog horen van Camille!

 

Matthias Geerts

https://www.instagram.com/matthiasgeerts/

Wie na al dat vrouwelijke geweld ook eens iets anders wilt zien kan altijd Matthias Geerts volgen. Met meer dan 260.000 volgers is deze stijlvolle jongeman een van de grootste Instagrammers van de Benelux. Niet alleen zijn outfits maar ook interieurdesign en reizen komen aan bod op zijn Instagram. Een absolute aanrader!

 

Karakter

https://www.instagram.com/karakterfashion/

Ons eigen Instagram account is natuurlijk een must-follow! Raak geïnspireerd door de mooiste jurkjes, de elegantste jasjes, de coolste truien en nog veel meer moois dat in onze rekken hangt. We geven je ook handige tips & tricks mee om je outfit volledig af te maken. Surf dus snel naar onze Instagram pagina en klik op die Follow knop!

Plant a Flag