5 Instagram accounts die je MOET volgen

Velen onder ons kunnen geen leven zonder smartphone meer voorstellen. En daar hoort ook Instagram bij. Interieur, design, beauty en uiteraard fashion, iedereen vindt er wel iets naar zijn zin. Wij zetten een aantal unieke Instagram accounts op een rijtje waarvan wij denken dat jij ze absoluut moet volgen.

Read More
Plant a Flag
Rain or shine: een outfit voor elk weertype

‘s Ochtends eerst checken op de smartphone hoe warm of koud het wordt voor je een outfit uitkiest? Het is niet alleen heel herkenbaar maar ook een noodzaak geworden! Winters worden warmer, lentes worden kouder, niets valt meer te voorspellen. Wij geven dan ook graag een aantal tips om warm te blijven (maar ook niet te warm).

Read More
Plant a Flag
Hoe vind ik de perfecte jeans?

Elke vrouw heeft het wel al meegemaakt: je hebt een nieuwe jeansbroek nodig, maar elke broek die je past is te groot, te klein, te lang of te kort. En dan die verschillende pasvormen: kies je nu best een slim, straight, flared of skinny broek? In deze blogpost doen we uit de doeken hoe je de perfecte jeans kiest voor jouw figuur.

Read More
Plant a Flag
De essentials van je kleerkast

Vraag je je ook soms af: “Wat past er nu op deze rok/trui/broek/…?”  Wel, de sleutel tot een afwisselende garderobe is heel simpel: investeer in een aantal tijdloze klassiekers die je élk seizoen kan dragen. Zo kan je je trendy stukken zonder problemen combineren met de rest van je kleerkast. Maar wat zijn nu die essentials van je kleerkast?

Read More
Plant a Flag